Erkend

Overheids- en werkgeversbijdrage

B.S.O. Ons Plezier Kwartier van organisatie Werelds Wijs voldoet volledig aan alle gestelde wettelijke voorwaarden binnen de Wet kinderopvang. Wij stellen zelfs de hoogste eigen normen in onze branche. Daardoor komen ouders bij ons in aanmerking voor een overheidsbijdrage en werkgeversbijdrage.

Officieel Erkend Kindercentrum
 
Alle erkende kindercentra dienen ingeschreven te zijn in het gemeentelijke register. Wanneer een kindercentrum niet voldoet aan de kwaliteitseisen (GGD-toetsing) wordt het kindercentrum uit het register verwijderd. Ouders komen alleen in aanmerking voor een overheidsbijdrage en werkgeversbijdrage wanneer het kindercentrum in het register is ingeschreven. Vanaf 1 januari 2005 moeten alle medewerkers in de kinderopvang/begeleiding een verklaring van goed gedrag hebben.
 

 
De GGD is de controlerende instantie voor de Wet Kinderopvang, Convenant Kwaliteit, en overige wetgeving inzake gezondheid, hygiƫne, (brand)veiligheid, speelgoed/speeltoestellen etc. De GGD controleert ook of het kindercentrum zelf een inventarisatie betreffende veiligheid- en gezondheidsrisico's heeft gemaakt. In de rapportage moet ook een plan van aanpak voorkomen.

Werelds Wijs veilig en vertrouwd

Na uitgebreide inspectie van GGD en Brandweer heeft B.S.O. Ons Plezier Kwartier opnieuw groen licht gekregen. Onze organisatie en accommodatie voldoet aan alle veiligheids- en gezondheidsvoorschriften die gelden voor een erkend kindercentrum. Sterker nog onze geboden kwaliteit en ruimte gaat zelfs ver uit boven datgene wat voorgeschreven is. Zo bieden wij uw kind tweemaal de voorgeschreven ruimte dan wettelijk is voorgeschreven. We bieden uw kind een veilige, ruime. vertrouwde, plezierige, uitdagende en frisse omgeving. Klik hier om het lovende rapport van de GGD te kunnen lezen